Monday, July 15, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Nikola Cekic

 


Rođen 16. novembra 1989. godine u Nišu, gde je završio Umetničku školu. Diplomirao glumu juna 2012. godine na Fakultetu umetnosti u Nišu, u klasi profesora Irfana Mensura. Glumio u seriji "Vojna akademija", kao i u predstavama niškog Narodnog pozorišta. Režirao nekoliko predstava i kratkih filmova. Od 2010. godine je stalni saradnik Pozorišta lutaka Niš.

Talenti: pevanje, ples, scenski pokret, pantomima, scenske borbe, mačevanje...

Odlično vlada engleskim jezikom. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Predstave  u kojima glumi Nikola Cekić

 

 

kontakt:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://www.facebook.com/Cekic.N

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dina Arsic

 


Rođena 14. aprila 1987. godine u Nišu. Završila gimnaziju "Svetozar Marković" u Nišu. Diplomirala glumu juna 2011. godine na Fakultetu umetnosti u Nišu, u klasi profesora Branislava Lečića. Glumila u nekoliko kratkih filmova. Režirala više predstava, performansa i kratkih filmova.

Trenutno radi kao stalni saradnik Pozorišta lutaka u Nišu, u kome glumi u nekoliko predstava. Dobitnica je nagrade "Milena Sadžak" za najbolju mladu glumicu na Susretima profesionalnih pozorišta lutaka Srbije 2011. godine, za ulogu u predstavi "Patuljak Nosonja".

Talenti: ples, pantomima, scenski pokret...

Odlično vlada engleskim jezikom.


 

 

 

 

 

 

 

Predstave  u kojima glumi Dina Arsić

 

 

 

 

Dragan Trickovic

 


Rođen je 1952. godine u Nišu. Ima 37 godina profesionalnog rada na scenama Srbije i Hrvatske, a član Pozorišta lutaka je od 1981. godine. Do sada je odigrao preko 120 uloga i ostvario nekoliko zapaženih režija u Osijeku, Slavonskom Brodu i Nišu. 

Najznačajnije ostvarenje, po sopstvenom mišljenju, je uloga Vraga u predstavi Postolar i Vrag u režiji Borislava Mrkšića u Dečijem kazalištu u Osijeku (Hrvatska).


 

 

 

 

Predstave u kojima glumi Dragan Tričković

FB page

 
 

Log in

Newsletter

Subscribe to our mailing list and recieve the latest info about our performances and activities,