Monday, July 15, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Izvučeni dobitnici iz Bunara želja

Monday, 13 January 2014 13:39
U nedelju, 12. januara, Deda Mrazovi pomoćnici Mirko, Veselin i Dobrica, su uz pomoć drugara iz publike, izvukli dobitnike iz "Bunara želja". 
 
A dobitnici i njihove želje su:
 
1. Iva Jovčić (2011), mini kuhinja
 
2. Teodora Perić, lutka Barbika
 
3. Radivoje Milutinović (2002), Lego kutija (ako je moguće Lego City)
 
4. A želja jednog Jakova, koji nije ostavio svoj telefon je da dobije "voz koji ima dugačke šine koje su mnogo šina i vagoni da mnogo dvadeset vagona".
 
Iva, Teodora i Radivoje nisu prisustvovali izvlačenju, ali verujemo da njihovoj radosti neće biti kraja kada ih budemo pozvali i rekli da ćemo ispuniti baš njhove želje. Na žalost, ni Jakov nije bio sa nama u nedelju, a nije ni napisao broj telefona na koji ga možemo pozvati, pa se nadamo da će pročitati ovo i da će nam se javiti.
 
A šta su ostali klinci i klinceze poželeli, moći ćete da vidite na panou koji će biti izložen u foajeu Pozorišta. Pored želja koje su izvučene,  obradovaćemo mališane koji su poželeli da upoznaju neke od naših glumaca, da dobiju njihove autograme, da odglume nešto sa njima ili da se sa njima slikaju.
 
Dragi naši mali gledaoci, želimo da u ovoj godini budete radoznali kao naše slonče i punooo toga naučite, pametni kao Crvenkapa, složni kao tri praseta, hrabri i dostojanstveni kao Ružno pače, da volite svoje roditelje kao što Lepotica voli svog oca i budete dobri kao što je bio Pinokio posle svojih avantura. Naravno, ne zaboravite na nas, dođite da učimo, maštamo, igramo se, smejemo i pevamo zajedno.  

 

Read 29050 times Last modified on Monday, 13 January 2014 13:47
Login to post comments

FB page

 
 

Log in

Newsletter

Subscribe to our mailing list and recieve the latest info about our performances and activities,