Friday, December 09, 2022

Pozovite nas: (018) 253-962

Премијера представе „Принцеза на зрну грашка“

Tuesday, 08 June 2021 22:58
Представа „Принцеза на зрну грашка“ у режији Давора Драгојевића премијерно je изведена 28. маја.

Након вишемесечних препрека и ограничења у функционисању позоришног живота проузрокованих пандемјом вируса Ковид-19, премијера представе „Принцеза на зрну грашка“ дочекана је са великим нестрпљењем. Борвак чланова ауторског тима током припрема представе, пробе, разговори, размене искустава, планови, интересовање публике вратили су нам онај диван осећај настанка нечег новог и важног. А то ново и важно прво је одушевљено поздравила група од петанестак малишана која је присуствовала једној од последњих проба, а потом и публика на претпремијери и премијери. Смех, песма и аплаузи били су награда редитељу Давору Драгојевићу, Зорани Милошаковић Тасић која потписује тотал дизајн, композитору Алеку Родићу, глумцима Биљани Раденковић, Дејану Гоцићу, Даворину Динићу, Мирјани Ђорђевић и Наташи Ристић, колегама из технике, директорки Милици Радуловић и свима нама у позоришту.

Чувена реченица „Срећна премијера!“ и здравице за дуг и успешан позоришни живот наше нове педставе чули су се на сваком кораку. Верујемо да ће се све те лепе жеље и испунити.

A када је реч о лепим жељама, упутили смо их и колегиници Душанки Ђорђевић којој је дан ове премијере био и последњи радни дан након више од 40 година рада. Нека јенашој драгој Душки срећна и дуговечна пензија!

Преносимо вам и део премијерне атмосфере.

 

Read 2229 times Last modified on Tuesday, 08 June 2021 23:01
Login to post comments

FB page

 
 

Log in

Newsletter

Subscribe to our mailing list and recieve the latest info about our performances and activities,