петак, децембар 09, 2022

Pozovite nas: (018) 253-962

Treća nagrada dečjeg žirija predstavi “Pinokio” na Zvezdarištu

петак, 01 децембар 2017 08:15
Predstavi "Pinokio" dodeljena je treća nagrada dečjeg žirija na Četrnaestom dečjem pozorišnom festivalu "Pozorište Zvezdarište".
 
Dečji žiri činili su devojčice i dečaci uzrasta od 8 do 12 godina, učesnici programa "Mali pozorišni eksperti", koji deluju pod pokroviteljstvom Udruženja za razvoj pozorišta za decu i mlade ASITEŽ Srbije. 
 
Reč je o regionalom takmičarskom festivalu koji predstavlja najbolja scenska ostvarenja u pozorišnoj produkciji za decu na području Srbije i zemalja u okruženju. Ovogodišnji slogan festivala  glasio je „Tamo gde bajke stanuju“.
 
Za učešće na festivalu se prijavilo 34 pozorišta za decu i mlade, ali po po izboru selektora Željka Hubača, ove godine u takmičarskom programu festivala učestvovalo je 14 predstava iz Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije. Interesovanje za učešće na „Zvezdarištu“ govori o tome da se ono pozicioniralo na festivalskoj mapi kao prestižni festival regionalnog značaja.
 
Predstavu „Pinokio“ je režirao Zoran Lozančić, a uloge tumače: Jelena Đorđević, Slobodan Miljković, Svetlana Mihajlović, Mladen Milojković, Stanislava Joković, Aleksandra Pavlović, Toma Bibić, Biljana Radenković, Marija Cvetković, Mirjana Ćorđević, Dejan Gocić, Tatjana Milneković, Stefan Mladenović i Miloš Cvetković. 
 
Poštovane kolege, čestitamo!
 
 
Pročitano 3520 puta Poslednji put izmenjeno петак, 01 децембар 2017 08:25
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 67 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...