петак, септембар 17, 2021

Pozovite nas: (018) 253-962

Гран При представи „Легенда о Месечевој принцези“ на Десетом међународном фестивалу за децу "ЗајеЧАР"

недеља, 22 децембар 2019 12:02
Гран При представи „Легенда о Месечевој принцези“ на Десетом међународном фестивалу за децу "ЗајеЧАР"

На Десетом међународном фестивалу за децу "ЗајеЧАР" стручни жири доделио је Гран При представи „Легенда о Месечевој принцези“ у режији Давида Алића.

У образложењу жирија који је заседао у саставу Десимир Станојевић, Наташа Петровић и Ана Бретшнајдер, наводи се да је “легенда оживела у чаробној и суптилној игри нишког ансабла обогаћеној упечатљивим сценским покретом дајући нам поново веру у истинске људске вредности - љубав, поштовање, искреност”.

У такмичарском програму изведено је осам представа професионалних позоришта из Хрватске, Француске, Бугарске, Кине и Србије. Организатор фестивала је Позориште Тимочке Крајине – Центар за културу “Зоран Радмиловић”.

У представи играју: Марија Цветковић, Срђан Миљковић, Даворин Динић, Дејан Гоцић, Тома Бибић, Јелена Ђорђевић, Наташа Ристић, Слободан Миљковић, Александра Павловић, Младен Милојковић.

Премијера представе “Легенда о Месечевој Принцези” одржана је новембра 2018. године и ово је било њено прво фестивалско извођење.

Pročitano 1107 puta Poslednji put izmenjeno недеља, 22 децембар 2019 16:56
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 61 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...