петак, септембар 17, 2021

Pozovite nas: (018) 253-962

Премијера представе "Корњача и зец"

четвртак, 19 новембар 2020 09:59
У петак, 6. новембраодржана јепремијера представе „Корњача и зец“, која је рађена по мотивима истоимене Езопове басне.

Ко је бржи, корњача или зец?На ово питање одговор дајујунаци ове представе Сем МекТртл и Сир Лорд Џим Ребит Брајтон чије породице већ хиљаду година воде бесмислену расправу око тога. Радња се одвија у Великој Британији, а Сем и Џимнам, осим одговора на ово чувено питање, показују и шта значи бити џентлмен.

Представа „Корњача и зец“ има две верзије. Верзија намењена млађој деци ће се изводити у вртићима. док је она намењена школском узрастуизведена на претпремијери, премијери и првој репризи ибићеизвођена у позоришту.Али судећи по реакцијама малишана током прва три извођењата граница би се могла и уклонити. Сви су је, без обзира на године, врло пажљиво пратили, смејали се, навијали за једног или другог јунака и на крају са посебном радошћу аплаудирали, тако да позивамо све да нам се првом приликом придруже.

Драматизацију, режију и сценографију потписује Давид Алић, костиме Бојан Лилић, музику

Душко Корлат. За сценски покрет је био задужен Небојша Громилић, идејно решење плаката и програмадао је Андреј Јовановић, док је лектор била Наташа Илић.

Улоге тумаче Тома Бибић и Дејан Гоцић.

Pročitano 1360 puta Poslednji put izmenjeno четвртак, 19 новембар 2020 10:12
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 44 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...