понедељак, октобар 25, 2021

Pozovite nas: (018) 253-962

Премијера представе „Принцеза на зрну грашка“

уторак, 08 јун 2021 22:58
Представа „Принцеза на зрну грашка“ у режији Давора Драгојевића премијерно je изведена 28. маја.

Након вишемесечних препрека и ограничења у функционисању позоришног живота проузрокованих пандемјом вируса Ковид-19, премијера представе „Принцеза на зрну грашка“ дочекана је са великим нестрпљењем. Борвак чланова ауторског тима током припрема представе, пробе, разговори, размене искустава, планови, интересовање публике вратили су нам онај диван осећај настанка нечег новог и важног. А то ново и важно прво је одушевљено поздравила група од петанестак малишана која је присуствовала једној од последњих проба, а потом и публика на претпремијери и премијери. Смех, песма и аплаузи били су награда редитељу Давору Драгојевићу, Зорани Милошаковић Тасић која потписује тотал дизајн, композитору Алеку Родићу, глумцима Биљани Раденковић, Дејану Гоцићу, Даворину Динићу, Мирјани Ђорђевић и Наташи Ристић, колегама из технике, директорки Милици Радуловић и свима нама у позоришту.

Чувена реченица „Срећна премијера!“ и здравице за дуг и успешан позоришни живот наше нове педставе чули су се на сваком кораку. Верујемо да ће се све те лепе жеље и испунити.

A када је реч о лепим жељама, упутили смо их и колегиници Душанки Ђорђевић којој је дан ове премијере био и последњи радни дан након више од 40 година рада. Нека јенашој драгој Душки срећна и дуговечна пензија!

Преносимо вам и део премијерне атмосфере.

 

Pročitano 513 puta Poslednji put izmenjeno уторак, 08 јун 2021 23:01
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 96 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...