понедељак, јул 15, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Humanitarne predstave u okviru novogodišnjeg programa

понедељак, 05 јануар 2015 10:50
Pozorište lutaka u okviru novogodišnjeg programa održalo je više humanitarnih predstava za decu koja se leče na Dečjoj klinici, učenike škole „14. oktobar“, štićenike ustanove „Mara“, članove Udruženja distrofičara, Udruženja obolelih od dečje paralize, Udruženja NURDOR, štićenike Sigurne kuće.

Glumci Jelena Đorđević, Mladen Milojković i Srđan Miljković su mališanima koji se leče na odeljenju hirurgije i odeljenju onkologije na Dečjoj klinici izveli predstavu „Novogodišnja zavrzlama“. Novogodišnje paketiće obezbedio je Kabinet gradonačelnika uz pomoć JKP „Naisus“, a mališanima ih je podelio gospodin Zoran Perišić, gradonačelnik Niša.

Programu Pozorištu lutakai novogodišnje paketiće za učenike Specijalne škole “Bubanj” i štićenike Ustanove „Mara“ obezbedio je Kabinet gradonačelnika uz pomoć JKP „Naisus“, a mališanima su ih podelili gospodin Zoran Perišić, gradonačelnik Nišai gospodin Dejan  Andrejević, direktor JKP „Naisus“.

Na inicijativu konzulata Bugarske, na Dečjoj klinici je održana još jedna humanitrana predstava, na kojoj je novogodišnje paketiće mališanima podelio konzul, gospodin Atanas Krstin.

Pored ovih, Pozorište lutaka odigralo je humanitarne predstave i za članove Udruženja distrofičara, Udruženja obolelih od dečje paralize i štićenike Sigurne kuće.

Novogodišnje fotografije sa Deda Mrazom poklon su Produkcije Veljković. Zahvalnost iskazujemo i kompaniji “Ariva” koja je novogodišnje paketiće darivala štićenicima Sigurne kuće.

 

Pročitano 6710 puta Poslednji put izmenjeno понедељак, 05 јануар 2015 11:01
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 35 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...