субота, децембар 03, 2022

Pozovite nas: (018) 253-962

Pismo Udruženja distrofičara Niš

понедељак, 21 децембар 2015 18:42
PROPRATNO PISMO UZ ZAHVALNICU

Poštovani,

Udruženje distrofičara Niš  zahvaljuje se Pozorištu lutaka na dugogodišnjoj uspešnoj saradnji.  Pozorište je godinama unazad obezbeđivalo besplatno praćenje novogodišnje  predstave   za članove našeg  Udruženja. Deca obolela od distrofije i srodnih neuromišićnih oboljenja  odrasla su uz ove prelepe predstave gde bi se uvek našao i Deda Mraz da podeli paketiće. Jedne godine  Pozorište lutaka  je uspelo  da pomogne čak i  u obezbeđivanju donacije paketića razumevajući veliki značaj ovih malih novogodišnjih radosti.

Pored novogodišnjih predstava deca iz našeg  Udruženja imala su prilike da dobiju besplatne ulaznice i za druge predstave na repertoaru Pozorišta.

Pozorište lutaka Niš jedna je od retkih ustanova kulture koja je u potpunosti  prilagođena za posetu osoba koje koriste invalidska kolica i  gde se može ući bez ikakve prethodne najave i pripreme. Naši članovi  uvek su lepo dočekani od strane zaposlenih u pozorištu i ovom prilikom im se zahvaljujemo na doprinosu unapređenju kvaliteta života osoba obolelih od distrofije i srodnih neuromišićnih oboljenja.

Udruženje distrofičara Niš

Predsednik Igor Petreski

Pročitano 6314 puta Poslednji put izmenjeno понедељак, 21 децембар 2015 18:52
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 106 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...