уторак, март 21, 2023

Pozovite nas: (018) 253-962

Unija srednjoškolaca

четвртак, 28 април 2016 00:00
Pozorište lutaka je i ove godine učestvovalo u projektu “Srednjošklolci za srednjoškolce“, koji organizuje Unija srednjoškolaca.

U petak, 22. aprila naši gosti bili su učenici Umetničke škole i gimnazija “Svetozar Marković”, “Bora Stanković” i “Stevan Sremac”:Jana Stanković, Emilija Gligorijević, Anja Ilić, Danica Petrović, Katarina Mitrović, Teodora Stajković. Neda Vuković, Mina Trajković, Sara Milovanović, Ana Vlaisavljević, Iva Milosavljević, Nikola Stanojević i Dimitrije Vuković.

Glumci Toma Bibić, Mirjana Đorđević, Dejan Gocić, Tatjana Milenković, Jelena Đorđević i Marija Cvetkovićsu ih upoznali sa našim teatrom i načinom na koji profesionalno pozorište za decu i profesionalno lutkarsko pozorište funkcioniše. Ali akcenta je ipak bio na lutkarstvu i njegovim specifičnostima u odnosu na dramski teatar.

Pozvali smo ih da nam se pridruže svakog četvrtka u 18 časova i svake nedelje u 11.30 i nastave da otkrivaju svet magični svet lutkarstva i razvijaju svoje estetske, socijalne i emocionalne doživljaje. 

Pročitano 5047 puta Poslednji put izmenjeno четвртак, 28 април 2016 08:46
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 147 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...