среда, мај 31, 2023

Pozovite nas: (018) 253-962

Шеф маркетинга
 


Рођена 1965. године у Нишу. Мастер академске студије новинарства завршила на Филозофском факултету у Нишу. Дипломирала на Факултету хуманистичких наука, смер полтичке науке, одсек журналистика. Завршила Пословну школу за односе са јавношћу "ПРА Едуца", Београд, Стандард ИПРА (International Public Relations Association). 

Њен професионални рад обележавају две области деловања: рад у јавном и невладином сектору. Са краћим прекидом, у Позоришту лутака ради од 2004. године. Тренутно руководи службом маркетинга.

Аутор, координатор или административно-финансијски асистент бројних локалних и регионалних пројеката везаних за делатност Позоришта лутака Ниш и неколико организација невладиног сектора. У оквиру пројектних активности сарађивала са: Швајцарским одобором за културу на Западном Балкану и фондацијом Про Хелвеција, Европском фондацијом за културу, Министарством културе (сектором за медије, сектором за особе са инвалидитетом, сектором за културно ствралаштво), Фондом за отворено друштво, ГО Палилула у Нишу, УСАИД-ом, ТАЦСО-м, Француским културним центром, Културним центром Ирана.

Члан је Друштва Србије за односе са јавношћу, Алијансе за културни развитак руралних и малих заједница и Извршног одбора АСИТЕЖ центра Србије.


 

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 67 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...