nedelja, jun 23, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Rukovodilac poslova za odnose sa javnošću i marketing
 


Rođena 1965. godine u Nišu. Master akademske studije novinarstva završila na Filozofskom fakultetu u Nišu. Diplomirala na Fakultetu humanističkih nauka, smer poltičke nauke, odsek žurnalistika. Završila Poslovnu školu za odnose sa javnošću "PRA Educa", Beograd, Standard IPRA (International Public Relations  Association).

Njen profesionalni rad obeležavaju dve oblasti delovanja: rad u javnom i nevladinom sektoru. Sa kraćim prekidom, u Pozorištu lutaka radi od 2004. godine. Trenutno rukovodi službom marketinga.

Autor, koordinator ili administrativno-finansijski asistent brojnih lokalnih i regionalnih projekata vezanih za delatnost Pozorišta lutaka Niš i nekoliko organizacija nevladinog sektora. U okviru projektnih aktivnosti sarađivala sa: Švajcarskim odoborom za kulturu na Zapadnom Balkanu i fondacijom Pro Helvetia, Evropskom fondacijom za kulturu, Ministarstvom kulture (sektorom za medije, sektorom za osobe sa invaliditetom, sektorom za kulturno stvralaštvo), Fondom za otvoreno društvo, GO Palilula u Nišu, USAID-om, TACSO-m, Francuskim kulturnim centrom, Kulturnim centrom Irana.

Član je Društva Srbije za odnose sa javnošću, Alijanse za kulturni razvitak ruralnih i malih zajednica i Izvršnog odbora ASITEŽ centra Srbije.


 

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 39 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...