понедељак, јул 22, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

 


Рођен 1978. године у Задру. Дипломирао на Факултету уметности Приштина, Звечан, на драмском одсеку, у класи проф. Милана Плећаша. Дипломска представа "Улица, штап и канап", ауторски пројекат Браниславе Илић. Завршио нижу музичку школу "Др Војислав Вучковић" у Нишу, одсек виолина. Члан фолклорног ансамбла "Оро" Ниш. Глумио у филмовима нишке продукције: "Зона Замфирова", "Пљачка Трећег Рајха" у режији Здравка Шотре и "Битка на Чегру" у режији Бојана Ранђеловића. Игра на сценама нишких позоришта, у представама "Аудиција", "Кабаре" и "У пламену страсти" на сцени СКЦ-а и у мјузиклу "Виолиниста на крову", Народног позоришта. Хонорарни сарадник Позоришта лутака Ниш од 2008. до 2012. године, а од 2013. је стални члан ансамбла.

Као члан трупе "Корак" и у сарадњи са трупом "Garin Trousseboeuf" из Француске, 2009. године учествује на светском фестивалу луткарства у  Charleville-Meziere (ФР). Усавршавао се на радионицама: Патрик Конан (ФР) "Marionnеttes sac" 2008. и Gyöngui Biro (ФР) "Mime technique Workshop" 2010. године.


 

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

https://www.facebook.com/toma.bibic

Представе у којима глуми Тома Бибић  

 

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 90 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...