петак, децембар 09, 2022

Pozovite nas: (018) 253-962

Пријем за чланове анасамбла „Цвеће мале Иде“ у Градској кући

петак, 09 новембар 2018 10:17
  Поводом недавно освојених награда на Фестивалу позоришта за децу и младе "Мали Јоаким" и Међународном фестивалу позоришта за дјецу у Бањалуци, градоначелник Града Ниша Дарко Булатовић и већница за културу Јелена Митровски приредили су пријем за чланове ансамбла представе “Цвеће мале Иде” у Градској кући.

Поред речи добродошлице и честитки, посебно се говорило о значају учешћа Позоришта лутака на фестивалима у земљи и иностранству. Речи је било и о подршци града у будућем периоду, јер несумњиво је да ће већим улагањем у програмске садржаје иинфраструктуру Позоришта јачати његови капацитети као установе за развој уметности и културе и као установе чији су директни корисници првенствено деца предшколског и школског узраста.

Пријему су присуствовали директорка Позоришта лутака Милица Радуловић, глумци Мирјана Ђорђевић, Биљана Раденковић, Александар Павловић, Срђан Миљковић и Младен Миојковић, шеф маркетинга  Зорица Филиповић и практикант Вук Станојевић.

Pročitano 2615 puta Poslednji put izmenjeno петак, 09 новембар 2018 10:21
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 23 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...