недеља, јун 16, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Noć knjige

понедељак, 15 децембар 2014 23:10
U petak, 12. decembra održana je manifestacija „Noć knjige“, na kojoj se učešće Pozorišta lutaka već podrazumeva.

Mališani koji su te večeri posetili knižaru „Laguna“ u Voždovoj ulici, družili su se i fotografisali sa Natašom Ristić, glumicom i Tomom Bibićem, glumcem Pozorišta lutaka. S obzirom na to da se biliže novogodišnji praznici, Nataša i Toma su sa malim posetiocima „Lagune“ razgovarali baš o Novoj godini, poklonima, Deda Mrazu i našoj novogodišnjoj predstavi, koja će kao i  sve prethodne biti fantastična, raspevana, razigrana i vesela.

Junaci ovogodišnje predstave biće junaci i nekih od najpoznatijih bajki sveta, Petar Pan, Zvončica, Kapetan Kuka, Aladin, Čarobnjak Džafar, Princeza Elza, Meri Popins i Bert. Neke od njihovih avantura možete pročitati u slikovnicama i knjigama koje nudi knjižara „Laguna“, a njihove nove doživljaje moći ćete da vidite u našoj novogodišnjoj „Bajkoviziji“. Naravno, njima će se pridružiti i vaš, a  i naš, voljeni i obožavani Deda Mraz. Dobro nam došli!

 

 

 

Pročitano 6239 puta Poslednji put izmenjeno понедељак, 05 јануар 2015 11:01
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 38 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...