петак, јул 30, 2021

Pozovite nas: (018) 253-962

Čarobna reč – supercalifragilisticexpialidocious

недеља, 11 јануар 2015 00:00
U nedelju, 11. januara, Meri Popins i Bert su, uz pomoć drugara iz publike Maše, Dunje i Petra, izvukli imena dobitnika iz "Bunara želja". 

Kada su se Petar i Dunja hrabro prijavili da pomognu Meri i Bertu da izvuku imena dobtinika iz Bunara želja, nisu ni slutili da će prvo morati da ispune težak zadatak, da izgovore čarobnu reč supercalifragilisticexpialidocious. Mašin zadatak je bio nešto lakši, trebalo je otpeva ili odrecituje pesmu u kojoj se pominje Deda Mraz. Nakon što su zadaci uspešno izvedeni, saznali smo i imena dobitinika:

1. Natalija Đokić (5 godina)

2. Lazar Živković (2 godine)

3. Aleksandar Ljujuć (9 godina)

Ovogodišnji ”Bunar želja” se malo razlikovao od dosadašnjih. Trebalo je da mališani na papiru napišu samo svoje ime i prezime, godinu rođenja i broj telefona, ali ne i svoje želje, kao do sada, jer ćemo dobitnicima, ovog puta, prirediti iznenađenje. A o čemu je reč, obavestićemo i vas i njih uskoro.

Dragi naši mali gledaoci, očekujemo vas svakog četvrtka i nedelje. Želimo da sa nama rastete, učite, radujete se, smejete, pevate i maštate i zato ćemo se potruditi da svaki vaš dolazak u pozorište bude - nezaboravan.

Pažnja, polećemo! Ružno pače, Radoznalo slonče i njihovi prijatelji vas očekuju već ove sedmice. Do tada, možete i vi da vežbate čarobnu reč – supercalifragilisticexpialidocious. Javite kako vam ide. 

 

Pročitano 6969 puta
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 223 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...