понедељак, јул 15, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Još jedna nagrada za Alisu u zemlji čuda

петак, 08 мај 2015 19:52
Na upravo završenom Internacionalnom festivalu dečjih predstava “Magična zavesa”, koji se održava u Trgovištu u Bugarskoj, Pozorište lutaka je osvojilo “Nagradu za kolektivnu igru i sinhronizaciju u kreiranju lutkarskih slika” za predstavu “Alisa u zemlji čuda”, reditelja Zorana Lozančića.

I ova nagrada pokazala je visok umetnički nivo anasmbla i predstava našeg pozorišta i potvrdila da duh zajedništva uvek vodi ka uspehu.

Podsećamo da je predstava premijerno izvedena u maju 2014. godine i da je ansambl predstave na Međunarodnom festivalu pozorišta za djecu u Banja Luci oktobra prošle godine već osvojio kolektivnu glumačku nagradu.

Više o festivalu i predstavama ostalih učesnika,  nakon povratka ansambla iz Trgovišta. Do tada, čestitke glumcima Mirjani Đorđević, Svetlani Mihajlović, Biljani Radenković, Dejanu Gociću, Slobodanu Miljkoviću, Tomi Bibiću i tehničkom delu ansambla, Ivanu Živkoviću, Aleksandru Arsenijeviću, Emilu Keseru, Miodragu Otoviću, Milanu Markoviću, Nikoli Piskulidisu i Gordani Stamenković.

 

 

Pročitano 6481 puta
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

ФБ страница

 
 

Улогујте се на сајт

Присутни посетиоци

Ко је на мрежи: 55 гостију и нема пријављених чланова

Мејлинг листа

Пријавите се својим мејлом на насу мејлинг листу и редовно ће вам стизати вести о нашим представама, акцијама, дешавањима...