petak, septembar 22, 2023

Pozovite nas: (018) 253-962

Пријем за чланове анасамбла „Цвеће мале Иде“ у Градској кући

petak, 09 novembar 2018 10:17
  Поводом недавно освојених награда на Фестивалу позоришта за децу и младе "Мали Јоаким" и Међународном фестивалу позоришта за дјецу у Бањалуци, градоначелник Града Ниша Дарко Булатовић и већница за културу Јелена Митровски приредили су пријем за чланове ансамбла представе “Цвеће мале Иде” у Градској кући.

Поред речи добродошлице и честитки, посебно се говорило о значају учешћа Позоришта лутака на фестивалима у земљи и иностранству. Речи је било и о подршци града у будућем периоду, јер несумњиво је да ће већим улагањем у програмске садржаје иинфраструктуру Позоришта јачати његови капацитети као установе за развој уметности и културе и као установе чији су директни корисници првенствено деца предшколског и школског узраста.

Пријему су присуствовали директорка Позоришта лутака Милица Радуловић, глумци Мирјана Ђорђевић, Биљана Раденковић, Александар Павловић, Срђан Миљковић и Младен Миојковић, шеф маркетинга  Зорица Филиповић и практикант Вук Станојевић.

Pročitano 2826 пута Последњи пут измењено petak, 09 novembar 2018 10:21
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 125 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...