petak, septembar 22, 2023

Pozovite nas: (018) 253-962

Гран При представи „Легенда о Месечевој принцези“ на Десетом међународном фестивалу за децу "ЗајеЧАР"

nedelja, 22 decembar 2019 12:02
Гран При представи „Легенда о Месечевој принцези“ на Десетом међународном фестивалу за децу "ЗајеЧАР"

На Десетом међународном фестивалу за децу "ЗајеЧАР" стручни жири доделио је Гран При представи „Легенда о Месечевој принцези“ у режији Давида Алића.

У образложењу жирија који је заседао у саставу Десимир Станојевић, Наташа Петровић и Ана Бретшнајдер, наводи се да је “легенда оживела у чаробној и суптилној игри нишког ансабла обогаћеној упечатљивим сценским покретом дајући нам поново веру у истинске људске вредности - љубав, поштовање, искреност”.

У такмичарском програму изведено је осам представа професионалних позоришта из Хрватске, Француске, Бугарске, Кине и Србије. Организатор фестивала је Позориште Тимочке Крајине – Центар за културу “Зоран Радмиловић”.

У представи играју: Марија Цветковић, Срђан Миљковић, Даворин Динић, Дејан Гоцић, Тома Бибић, Јелена Ђорђевић, Наташа Ристић, Слободан Миљковић, Александра Павловић, Младен Милојковић.

Премијера представе “Легенда о Месечевој Принцези” одржана је новембра 2018. године и ово је било њено прво фестивалско извођење.

Pročitano 1852 пута Последњи пут измењено nedelja, 22 decembar 2019 16:56
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 56 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...