petak, septembar 22, 2023

Pozovite nas: (018) 253-962

Премијера представе „Вук који је испао из књиге”

nedelja, 22 decembar 2019 16:37
У четвртак 25. априла одржана је премијера представе „Вук који је испао из књиге” у режији Драгослава Тодоровића.

Реч је о духовитој причи белгијског писца и аутора стрипова Тијерија Роберхта. Јунак приче је наоко страшни вук, који је случајно испао из полице са књигама, у соби у којој дрема велики мачак. Бежећи од мачка, вук покушава да се врати у своју књигу, али, авај…ни у једну причу се не уклапа: у причу о овчици Аски стигао је прерано, затим прави збрку  са стакленом ципелицом у бајци о Пепељуги, потом неславно прође у мачевалачком обрачуну из приче о три мускетара, после још наљути барона Минхаузена, а онга га још умало не поједе велики кинески змај… И то баш пред сам крај! А да ли ће на крају вук ипак пронаћи своје право место?

Јер… баш  као и о причи о вуку који је испао из књиге… свако у животу  пролази  кроз неочекиване и необичне ситуације, тражећи  своју  праву улогу и  своје место под сунцем.

Драматизацију је урадила Марина Бјелић Ђурић, креацију лутака, сценографије и костима потписује Ирина Сомборац, музику Владимир Пејковић.

Играју: Младен Милојковић, Даворин Динић, Мирјана Ђорђевић, Срђан Миљковић, Тома Бибић, Марија Цветковић, Дејан Гоцић и Јелена Ђорђевић.

Представа је намењена узрасту 5+.

 

Pročitano 1965 пута Последњи пут измењено nedelja, 22 decembar 2019 16:56
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 133 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...