subota, jun 10, 2023

Pozovite nas: (018) 253-962

Премијера представе „Принцеза на зрну грашка“

utorak, 08 jun 2021 22:58
Представа „Принцеза на зрну грашка“ у режији Давора Драгојевића премијерно je изведена 28. маја.

Након вишемесечних препрека и ограничења у функционисању позоришног живота проузрокованих пандемјом вируса Ковид-19, премијера представе „Принцеза на зрну грашка“ дочекана је са великим нестрпљењем. Борвак чланова ауторског тима током припрема представе, пробе, разговори, размене искустава, планови, интересовање публике вратили су нам онај диван осећај настанка нечег новог и важног. А то ново и важно прво је одушевљено поздравила група од петанестак малишана која је присуствовала једној од последњих проба, а потом и публика на претпремијери и премијери. Смех, песма и аплаузи били су награда редитељу Давору Драгојевићу, Зорани Милошаковић Тасић која потписује тотал дизајн, композитору Алеку Родићу, глумцима Биљани Раденковић, Дејану Гоцићу, Даворину Динићу, Мирјани Ђорђевић и Наташи Ристић, колегама из технике, директорки Милици Радуловић и свима нама у позоришту.

Чувена реченица „Срећна премијера!“ и здравице за дуг и успешан позоришни живот наше нове педставе чули су се на сваком кораку. Верујемо да ће се све те лепе жеље и испунити.

A када је реч о лепим жељама, упутили смо их и колегиници Душанки Ђорђевић којој је дан ове премијере био и последњи радни дан након више од 40 година рада. Нека јенашој драгој Душки срећна и дуговечна пензија!

Преносимо вам и део премијерне атмосфере.

 

Pročitano 2800 пута Последњи пут измењено utorak, 08 jun 2021 23:01
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 18 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...