ponedeljak, jul 15, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Humanitarne predstave

utorak, 27 maj 2014 14:32
Pozorište lutaka je u nedelju 25. maja, u okviru humanitarnih aktivnosti, odigralo u dva termina predstavu „Alisa u zemlji čuda“. 

Prihod od ovih predstava biće uplaćen na račun otvoren za pomoć postradalima u poplavama (račun Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima 840-3546721-89, svrha uplate: otklanjanje posledica vanrednih okolnosti – poplave).

Takođe je pokrenulо i akciju sakupljanja humanitarne pomoći za ugroženo stanovništvo. Danima su kod nas pristizali paketi sa potrepštinama, koje su u dva navrata već predate Crvenom krstu.

Ne pišemo ovo da bismo se hvalili, jer taj čin predstavlja logičan nastavak našeg dosadašnjeg delovanja, moralnu obavezu i građansku dužnost, već da izrazimo saučešće svima onima koji su izgubili članove porodice i zahvalimo vama koji ste kupovinom karata ili doniranjem pomoći, učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji.

Zahvalnost iskazujemo i kompaniji “Jotel” koja je uplatila iznos za izvođenje predstave “Ulica tra-la-la”, koja će se održati u subotu 31. maja, a karte daruje štićenicima Sigurne kuće, Domu “Duško Radović”, Udruženju Roma “Ponos” i Udruženju samohranih majki. Prihod od ove predstave biće uplaćen za obnovu Pozorišta „Paraćin“.

Solidarnost i briga naših (su)građana, kada su nevolje i tužne ljudske sudbine u pitanju, opet se pokazala nedvosmislenom. Poplava je odnela ljudske živote, imanja, porodične domove, ali je izbacila na videlo istinske ljudske vrednosti. Podsetila nas na njih ili ih podstakla u nama.

Poštovani sugrađani, još jednom, hvala vam na donacijama, trudu i dobroj volji. Pokazali smo svi zajedno solidarnost kroz dobra dela i pružili postradalima ohrabrenje koje im je potrebno.

Izražavamo nadu da će ta solidarnost i altruizam među nama potrajati.

Vaše Pozorište lutaka

 

Pročitano 18501 пута Последњи пут измењено utorak, 27 maj 2014 14:38
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 87 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...