ponedeljak, jul 15, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Noć Pozorišta- Priče lutkarskih čarobnjaka

četvrtak, 13 novembar 2014 20:40
“PRIČE LUTKARSKIH ČAROBNJAKA” POZORIŠTE LUTAKA NIŠ

U okviru organizacije "Noć Pozorišta" u Pozorištu lutaka biće održana prezentacija lutkarskih sistema u predstava Pozorišta lutaka Niš.

"Godinama su se sa scene Pozorišta lutaka u Nišu smenjivale lutke različitih estetika, tipova, principa animacije ili materijala koji su korišćeni kao jedinstveno umetničko sredstvo za kreiranje jednog veličanstvenog pozorišnog iskustva. Lutke koje smo upoznali kroz razne predstave i plejade karaktera, svoj život nastavljaju i nakon što se zavesa spusti. 

Svaka lutka Pozorišta lutaka u sebi krije neku priču i mi ćemo probati da vam te priče približimo kroz prezentaciju lutkarskih sistema u predstavama Pozorišta lutaka u Nišu. 

Kakve lutke smo koristili u našim predstavama? Kako se animiraju? Od kojih materijala su napravljene? Kako su nastale? I na još mnogo drugih pitanja možete zajedno sa nama potražiti odgovore na prezentaciji koja će se održati15. novembra u 18.00 sati u sali Pozorišta lutaka Niš."

Davorin Dinić, glumac

 

Početak prezentacije je u 18 sati. 

Ulaz slobodan

Pročitano 7217 пута Последњи пут измењено petak, 14 novembar 2014 12:01
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 121 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...