ponedeljak, jul 15, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Izabrane devojčice za ulogu Crvenkape

petak, 28 novembar 2014 16:23
AUDICIJA za predstavu CRVENKAPA u režiji Biljane Vujović za ulogu CVENKAPE

Drage devojčice,

Želimo da iskustvo koje ste ovom prilikom stekle ponesete u svoje domove i škole i da ga podelite sa svojim najbližima i prijateljima. Zaslužile ste sve reči hvale, jer ste bile odvažne i nadahnute. Vaša dečja radost i lepota ispunili su naša srca i hvala vam na tome.

Pozovite vaše prijatelje i dođite u Pozorište. Upoznajte sve likove iz naših čudesnih predstava. Oni će vas naučiti mnogo čemu o ljubavi, prijateljstvu i dobrim delima. Pokazaće vam da se snovi ostvaruju. Treba samo verovati i raditi na sebi i zato ne posustajte. Do vašeg sledećeg izlaska na pozorišnu scenu, veliki pozdrav.

Poštovani roditelji, hvala i vama što ste se angažovali i dali podstrek svojoj deci da učestvuju na ovoj audiciji. Vaše ćerke su posebne. Čuvajte ih, budite im oslonac i podrška u njihovim daljim nastojanjima da iskažu svoj talenat.

Kao i prilikom užeg izbora, stručni žiri se vodio samom idejom i originalnim izrazomi za ulogu Crvenkape izabrao sledeće kandidatkinje:

 

Milica (Marija) Mitić

Iskra (Milica) Milovankić

Ena (Ivana) Lilić

Dunja (Aleksandra) Petković

Danica (Jelena) Veljković

 

Čestitamo!

 

Vaše Pozorište lutaka

Pročitano 7908 пута

1 коментар

Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 30 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...