ponedeljak, jul 15, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Noć knjige

ponedeljak, 15 decembar 2014 23:10
U petak, 12. decembra održana je manifestacija „Noć knjige“, na kojoj se učešće Pozorišta lutaka već podrazumeva.

Mališani koji su te večeri posetili knižaru „Laguna“ u Voždovoj ulici, družili su se i fotografisali sa Natašom Ristić, glumicom i Tomom Bibićem, glumcem Pozorišta lutaka. S obzirom na to da se biliže novogodišnji praznici, Nataša i Toma su sa malim posetiocima „Lagune“ razgovarali baš o Novoj godini, poklonima, Deda Mrazu i našoj novogodišnjoj predstavi, koja će kao i  sve prethodne biti fantastična, raspevana, razigrana i vesela.

Junaci ovogodišnje predstave biće junaci i nekih od najpoznatijih bajki sveta, Petar Pan, Zvončica, Kapetan Kuka, Aladin, Čarobnjak Džafar, Princeza Elza, Meri Popins i Bert. Neke od njihovih avantura možete pročitati u slikovnicama i knjigama koje nudi knjižara „Laguna“, a njihove nove doživljaje moći ćete da vidite u našoj novogodišnjoj „Bajkoviziji“. Naravno, njima će se pridružiti i vaš, a  i naš, voljeni i obožavani Deda Mraz. Dobro nam došli!

 

 

 

Pročitano 6246 пута Последњи пут измењено ponedeljak, 05 januar 2015 11:01
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 157 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...