petak, jul 19, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Humanitarne predstave u okviru novogodišnjeg programa

ponedeljak, 05 januar 2015 10:50
Pozorište lutaka u okviru novogodišnjeg programa održalo je više humanitarnih predstava za decu koja se leče na Dečjoj klinici, učenike škole „14. oktobar“, štićenike ustanove „Mara“, članove Udruženja distrofičara, Udruženja obolelih od dečje paralize, Udruženja NURDOR, štićenike Sigurne kuće.

Glumci Jelena Đorđević, Mladen Milojković i Srđan Miljković su mališanima koji se leče na odeljenju hirurgije i odeljenju onkologije na Dečjoj klinici izveli predstavu „Novogodišnja zavrzlama“. Novogodišnje paketiće obezbedio je Kabinet gradonačelnika uz pomoć JKP „Naisus“, a mališanima ih je podelio gospodin Zoran Perišić, gradonačelnik Niša.

Programu Pozorištu lutakai novogodišnje paketiće za učenike Specijalne škole “Bubanj” i štićenike Ustanove „Mara“ obezbedio je Kabinet gradonačelnika uz pomoć JKP „Naisus“, a mališanima su ih podelili gospodin Zoran Perišić, gradonačelnik Nišai gospodin Dejan  Andrejević, direktor JKP „Naisus“.

Na inicijativu konzulata Bugarske, na Dečjoj klinici je održana još jedna humanitrana predstava, na kojoj je novogodišnje paketiće mališanima podelio konzul, gospodin Atanas Krstin.

Pored ovih, Pozorište lutaka odigralo je humanitarne predstave i za članove Udruženja distrofičara, Udruženja obolelih od dečje paralize i štićenike Sigurne kuće.

Novogodišnje fotografije sa Deda Mrazom poklon su Produkcije Veljković. Zahvalnost iskazujemo i kompaniji “Ariva” koja je novogodišnje paketiće darivala štićenicima Sigurne kuće.

 

Pročitano 6711 пута Последњи пут измењено ponedeljak, 05 januar 2015 11:01
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 88 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...