ponedeljak, jul 15, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Čarobna reč – supercalifragilisticexpialidocious

nedelja, 11 januar 2015 00:00
U nedelju, 11. januara, Meri Popins i Bert su, uz pomoć drugara iz publike Maše, Dunje i Petra, izvukli imena dobitnika iz "Bunara želja". 

Kada su se Petar i Dunja hrabro prijavili da pomognu Meri i Bertu da izvuku imena dobtinika iz Bunara želja, nisu ni slutili da će prvo morati da ispune težak zadatak, da izgovore čarobnu reč supercalifragilisticexpialidocious. Mašin zadatak je bio nešto lakši, trebalo je otpeva ili odrecituje pesmu u kojoj se pominje Deda Mraz. Nakon što su zadaci uspešno izvedeni, saznali smo i imena dobitinika:

1. Natalija Đokić (5 godina)

2. Lazar Živković (2 godine)

3. Aleksandar Ljujuć (9 godina)

Ovogodišnji ”Bunar želja” se malo razlikovao od dosadašnjih. Trebalo je da mališani na papiru napišu samo svoje ime i prezime, godinu rođenja i broj telefona, ali ne i svoje želje, kao do sada, jer ćemo dobitnicima, ovog puta, prirediti iznenađenje. A o čemu je reč, obavestićemo i vas i njih uskoro.

Dragi naši mali gledaoci, očekujemo vas svakog četvrtka i nedelje. Želimo da sa nama rastete, učite, radujete se, smejete, pevate i maštate i zato ćemo se potruditi da svaki vaš dolazak u pozorište bude - nezaboravan.

Pažnja, polećemo! Ružno pače, Radoznalo slonče i njihovi prijatelji vas očekuju već ove sedmice. Do tada, možete i vi da vežbate čarobnu reč – supercalifragilisticexpialidocious. Javite kako vam ide. 

 

Pročitano 8235 пута
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 107 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...