nedelja, jun 16, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Još jedna nagrada za Alisu u zemlji čuda

petak, 08 maj 2015 19:52
Na upravo završenom Internacionalnom festivalu dečjih predstava “Magična zavesa”, koji se održava u Trgovištu u Bugarskoj, Pozorište lutaka je osvojilo “Nagradu za kolektivnu igru i sinhronizaciju u kreiranju lutkarskih slika” za predstavu “Alisa u zemlji čuda”, reditelja Zorana Lozančića.

I ova nagrada pokazala je visok umetnički nivo anasmbla i predstava našeg pozorišta i potvrdila da duh zajedništva uvek vodi ka uspehu.

Podsećamo da je predstava premijerno izvedena u maju 2014. godine i da je ansambl predstave na Međunarodnom festivalu pozorišta za djecu u Banja Luci oktobra prošle godine već osvojio kolektivnu glumačku nagradu.

Više o festivalu i predstavama ostalih učesnika,  nakon povratka ansambla iz Trgovišta. Do tada, čestitke glumcima Mirjani Đorđević, Svetlani Mihajlović, Biljani Radenković, Dejanu Gociću, Slobodanu Miljkoviću, Tomi Bibiću i tehničkom delu ansambla, Ivanu Živkoviću, Aleksandru Arsenijeviću, Emilu Keseru, Miodragu Otoviću, Milanu Markoviću, Nikoli Piskulidisu i Gordani Stamenković.

 

 

Pročitano 6474 пута
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 153 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...