ponedeljak, jul 15, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

Zahvalnice

nedelja, 05 jul 2015 22:34
Na kraju sezone, želimo da zahvalimo svima koji su prepoznali ulogu Pozorišta lutaka kao važne snage u oblasti kulturnog stvaralaštva za decu i mlade i koji su zajedno sa nama hiljadama dečaka i devojčica detinjstvo učinili lepšim.

Zahvaljujemo na saradnji i podršci u organizaciji humanitarnih programa: Kabinetu gradonačelnika, JKP “Naissus”, konzulatu Republike Bugarske, kopmaniji “Ariva”, foto produkciji “Veljković”.

U realizaciji pratećeg dela novogodišnjeg programa, pridružili su nam se prodavnica igračaka “Lucky shop” i knjižara “Laguna”, koji su darivali poklone nagrađenim mališanima u akciji “Novogodišnji bunar želja”.

Zahvalnost upućujemo i poslastičari “Lipa”, kompanijama “Koka-Kola” i “Nestle”, pekari “Branković”, vinariji “Status”, kafe-poslastičari “Flert”, čija nam je pomoć dragocena u organizaciji premijernih, novogodišnjih i drugih svečanosti.

Posebnu zahvalnost dugujemo medijima koji nas prate i podržavaju u nastojanjima da pozorišno i lutkarsko stvaralaštvo približimo deci i mladima (po azbučnom redu): Banker radiju, Internet novinama „Južne vesti“, Inetrnet portalima Aladin, Best, Dečji sajt, Grid3, Južna Srbija info, KULT-URA, VESTI, Naj vesti, Niške vesti, Netkafa, 018, Palo, S media, Super dete, City of Nis, Internet časopisu “Tabla”, JAT radiju, Narodnim novinama, Niškoj televiziji, Omladinskom web magazinu “Zdravo”, Pozorišnim novinama „Ludus“, Radio Beogradu, Radio televiziji Srbije – studiju Niš, Super radiju, Televiziji Art, Televiziji Belle amie, Televiziji Jumbo, Televiziji “Zona plus”, Televiziji “Kopernikus”, City radiju.

 

HVALA!

Pročitano 8068 пута Последњи пут измењено nedelja, 05 jul 2015 22:43
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 80 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...