petak, septembar 22, 2023

Pozovite nas: (018) 253-962

Obeležili smo Svetski dan pozorišta za decu i mlade

sreda, 23 mart 2016 00:00
Prvo ćemo reći - bilo je poučno.  Glumica Biljana Radenković nas je podsetila, čitajući poruke svetskih umetnica Ivet Hardi i Dženi Sili, koliko je važno da se od malih nogu razvija ljubav prema pozorištu.

Čini se da nije bilo boljeg mesta za predstavljanje kompozicije i video spota “Raste dete”, jer već skoro šest decenija deca kod nas – rastu. “Neka rastu i treba da rastu”, reko je mudri Duško Radović.

Ćira, Vule, lija Mudrolija, tata Zeka, mali Zeka i meda Elvis su zaigrali i zapevali, a i naučili mališane nečemu. O druženju i fotografisanju nećemo reći ni reči – pogledajte sami.

Da rezimiramo, bilo je poučno, raspevano, razigrano i veselo. Nijedno detinjstvo nije potpuno bez bajki i priča, igre, mašte, pesme, druženja, smeha i vedrine a mi sve to deci nesebično pružamo. I zato setite se slogana pod kojim se ovaj dan obeležava "Povedite dete u pozorište danas" i dođite nam kad god možete i kad god to vaši mališani to požele. Dovedite ih da rastu sa nama.

 

Pročitano 7789 пута Последњи пут измењено sreda, 23 mart 2016 09:00
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 135 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...