petak, septembar 22, 2023

Pozovite nas: (018) 253-962

Unija srednjoškolaca

četvrtak, 28 april 2016 00:00
Pozorište lutaka je i ove godine učestvovalo u projektu “Srednjošklolci za srednjoškolce“, koji organizuje Unija srednjoškolaca.

U petak, 22. aprila naši gosti bili su učenici Umetničke škole i gimnazija “Svetozar Marković”, “Bora Stanković” i “Stevan Sremac”:Jana Stanković, Emilija Gligorijević, Anja Ilić, Danica Petrović, Katarina Mitrović, Teodora Stajković. Neda Vuković, Mina Trajković, Sara Milovanović, Ana Vlaisavljević, Iva Milosavljević, Nikola Stanojević i Dimitrije Vuković.

Glumci Toma Bibić, Mirjana Đorđević, Dejan Gocić, Tatjana Milenković, Jelena Đorđević i Marija Cvetkovićsu ih upoznali sa našim teatrom i načinom na koji profesionalno pozorište za decu i profesionalno lutkarsko pozorište funkcioniše. Ali akcenta je ipak bio na lutkarstvu i njegovim specifičnostima u odnosu na dramski teatar.

Pozvali smo ih da nam se pridruže svakog četvrtka u 18 časova i svake nedelje u 11.30 i nastave da otkrivaju svet magični svet lutkarstva i razvijaju svoje estetske, socijalne i emocionalne doživljaje. 

Pročitano 5174 пута Последњи пут измењено četvrtak, 28 april 2016 08:46
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 109 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...