ponedeljak, jul 22, 2024

Pozovite nas: (018) 253-962

 


Rođen 1978. godine u Zadru. Diplomirao na Fakultetu umetnosti Priština, Zvečan, na dramskom odseku, u klasi prof. Milana Plećaša. Diplomska predstava "Ulica, štap i kanap", autorski projekat Branislave Ilić. Završio nižu muzičku školu "Dr Vojislav Vučković" u Nišu, odsek violina. Član folklornog ansambla "Oro" Niš. Glumio u filmovima niške produkcije: "Zona Zamfirova", "Pljačka Trećeg Rajha" u režiji Zdravka Šotre i "Bitka na Čegru" u režiji Bojana Ranđelovića. Igra na scenama niških pozorišta, u predstavama "Audicija", "Kabare" i "U plamenu strasti" na sceni SKC-a i u mjuziklu "Violinista na krovu", Narodnog pozorišta. Honorarni saradnik Pozorišta lutaka Niš od 2008. do 2012. godine, a od 2013. je stalni član ansambla.

Kao član trupe "Korak" i u saradnji sa trupom "Garin Trousseboeuf" iz Francuske, 2009. godine učestvuje na svetskom festivalu lutkarstva u Charleville-Meziere (FR). Usavršavao se na radionicama: Patrick Conan (FR) "Marionnettes sac" 2008. i Gyöngyi Biro (FR) "Mime technique Workshop" 2010. godine.


 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

https://www.facebook.com/toma.bibic

Predstave u kojima glumi Toma Bibić  

 

FB stranica

 
 

Ulogujte se na sajt

Prisutni posetioci

Ko je na mreži: 82 gostiju i nema prijavljenih članova

Mejling lista

Prijavite se svojim mailom na nasu mejling listu i redovno će vam stizati vesti o našim predstavama, akcijama, dešavanjima...